Poducavanje.tk

Kako je nastao sajt Poducavanje.tk

Image

Nakon nekoliko godina privatnih časova matematike i oglašavanja putem Halooglasa i stampanih fly-jera, odlučio sam da napravim ličnu internet prezentaciju. Početna verzija (vidi sliku desno) je sadržala puno informacija o meni, mojim interesovanjima i jedan deo prezentacije je bio posvećen upravo časovima matematike. Vremenom je ta početna verzija dobijala sve više informacija, sve više sadržaja ali kod dizajna i koncepta je sve ostalo isto ... Pre nekoliko meseci odlučio sam da promenim koncept i da od lične prezentacije pokušam da napravim nešto više ...

Koja je ideja postojanja www.Poducavanje.tk sajta

Većina đaka/studenata je bar jednom bilo u prilici da traži privatne časove. Postoji mnogo situacija kada su đacima/studentima potrebni privatni časovi: popravka ocene, propušteno gradivo, nedovoljno razjašnjeno gradivo, prijemni ispiti ... Tada obično roditelji preuzimaju obavezu na sebe da odluče koga da angažuju za podučavanje.
Pre nekih 10ak godina jedino rešenje je bila preporuka poznanika za nekog profesora za kojeg poznanik ima dobro mišljenje. Danas je situacija dosta drugačija ...
www.Poducavanje.tk kao glavnu ideju ima da na jednom mestu okupi sve one kojima trebaju privatni časovi, sve one koji daju privatne časove tj koji podučavaju druge i sve informacije koje su važne i za jedne i za druge.

Napomena

Očekujte da će ova stranica sadržati još informacija. Sajt je stalno podložan promeni i ja ću se truditi da ga ažuriram koliko god budem imao vremena i mogućnosti.
Ukoliko imate bilo kakvu primedbu, pohvalu ili predlog u vezi ovog sajta, slobodno me kontaktirajte i biće mi zadovoljstvo da vas saslušam i da sa vama zajedno uradim sve da ovaj sajt bude što bolji i interesantniji.

Nemanja

Nazad na prethodnu stranu