Informacije o autoru ove prezentacije

Biografija ukratko

Zovem se Nemanja Vesković. Rođen sam u Kruševcu, 16.09.1979-e godine. Sa svojom porodicom stanovao sam u Kruševcu prve 2-3 godine (ne znam baš tačno koliko, bio sam mali :) ) a onda smo se preselili u Niš jer su roditelji prešli da rade u Niš(u). Nakon (opet) nekih 2-3 godine smo se vratili u Kruševac.
U Kruševcu sam završio osnovnu i srednju školu, Gimnaziju (prirodno-matematički smer) i nakon toga upisao Matematički fakultet u Beogradu, smer računarstvo i informatika. Sada sam apsolvent sa još nekoliko ispita do diplomiranja.
Kliknite ovde da vidite moj profil na FaceBook-u :)

Sadašnjost

Sada živim u Beogradu i zapošljen sam kao Software engineer u PSTech-u, jednoj perspektivnoj software-skoj firmi. I pored stalnog zapošljenja, nastavio sam da držim časove matematike jer volim da pomažem đacima a, sva je prilika, do sada sam imao puno uspeha u tome.
Imam puno prijatelja, koje sada pozdravljam, i koji mom životu potpuno daju smisao. Bez njih stvarno ne mogu.

Interesovanja

Još na početku srednje škole, pokazivao sam veliko interesovanje za tehničke nauke a pogotovo za informatiku i programiranje. Zbog tih interesovanja je i moje školovanje išlo ovim smerom. Mogu da kažem da, iako još nisam završio fakultet, da sam potpuno srećan jer radim posao koji volim i volim posao koji radim.
Krajem osnovne, kroz celu srednju školu i prvih godina studija sam aktivno igrao u nekoliko folklornih ansambala. Počeo sam još u sedmom razredu osnovne škole u KUD-u 14.Oktobar iz Kruševca. Sa tim KUD-om sam proputovao nekoliko zemalja u Evropi i danas se rado sećam tog perioda života. Imam puno lepih uspomena i nekoliko pravih prijatelja iz tog perioda.
Trenirao sam nekoliko godina i plivanje, ronjenje a rekreativno sam se bavio i košarkom i odbojkom.

Toliko o meni za sada. Nadam se da Vam se dopada ova prezentacija.
Pozzdrav za sve.
Nemanja

Nazad na prethodnu stranu