Припремна настава за полагање пријемног испита из математике
за упис у школску 2017/2018. годину

За будуће студенте

Поштовани будући студенти,

Добро дошли на сајт на коме можете наћи информације у вези са припремном наставом за полагање пријемног испита из математике.


Резултате пробног пријемног испита можете видети овде.
Због грешке у кључу за четврти задатак (тачан одговор није под А, већ под Б), окачени су нови резултати.


Математички факултет Универзитета у Београду организује припремну наставу за полагање пријемног испита из математике за будуће студенте и све заинтересоване.


Сви који желе да се накнадно пријаве за припремну наставу, могу да се јаве на мејл marijam@matf.bg.ac.rs .Групе полазника и термин одржавања припремне наставе <--> ПРИТИСНИ1. Програм и термини одржавања:

Настава ће се одвијати викендом (углавном суботом), почевши од 25. фебруара 2017, у просторијама зграде на Студентском тргу 16, у групама од 20 до 25 полазника.

Укупан фонд часова је 46 и укључује све области предвиђене програмом пријемног испита, као и пробни пријемни испит. Програм припремне наставе и термине одржавања припремне наставе можете погледати овде. Тачно време одржавања припремне наставе као и распоред по групама биће истакнути по завршетку пријава полазника.2. Цена и начин плаћања:

Цена припремне наставе износи 28.000 дин. ако се уплати у целини унапред (уплатницу донети на првом термину) или 30.000 дин. у две рате по 15.000 дин. (прву уплатницу донети на првом термину, а другу у термину који ће се одржати 01.4.2017.).

Попуњавање уплатнице:
Прималац: Математички факултет, Студентски трг 16, Београд
Жиро рачун факултета: 840-1815666-68
Сврха уплате: Припремна настава, школска 2017/2018 година
Позив на број одобрења: PN 2017

Важно:
Полазници припремне наставе конкуришу за упис под једнаким условима као и сви други кандидати и немају никакве повластице.