>> Календар активности


  Што се тиче календара активности, услед лошег одзива на састанку нисмо успели на време да дођемо до најбољег предлога са којим би изашли на ННВ, одлучено је да се ипак настави прича по том питању и у децембру ипак покуша измена календара али само под условом да студенти заиста желе такву промену.
  Зато од овог тренутка почиње онлајн гласање за предлог који Вам највише одговара. У прилогу су предлози који су формирани на седници парламента којој је присуствовао већи број студената. Гласање се врши тако што са Вашег алас профила пошаљете поруку на адресу parlament@alas.matf.bg.ac.rs .
  Порука треба да садржи само редни бој предлога који Вам се највише свиђа тј. број 1,2,3 или 4 при чему је глас за предлог број 4 глас за тренутни календар тј. знак да Вам одговара тренутно стање. Моле се сви студнти основних студија да гласају како би предлог могли да изнесемо на основу што веће студентске подршке!!!
  Потребно је да укупан број гласова буде бар 750, у супротном, ни један предлог се неће сматрати легитимним.

Календар 1

Календар 2

Календар 3

>> Бесплатне физичке и спортске активности


  Универзитетски спортски савез Београда, у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину Београда, омогућио нам је бесплатно упражњавање следећих активности: пливање, куглање, плес, стреличарство.

  Пливање:
 Програм бесплатног тренажно – рекреативног програма се реализује на два градска базена. Понедељком и средом студенти могу да похађају обуку пливања, усаврше своју технику или просто упражњавају рекреативно пливање на базену СРЦ Ташмајдан у термину од 11,00 ч. – 12,00 ч.. Уторком и четвртком студенти могу да пливају на базенима СРЦ Нови Београда – 11 Април. Термини за обуку су од 10,00 ч.-11,00 ч., а за рекреативно пливање од 14,00 ч.-15,00 ч. Сви заинтересовани студенти се могу пријавити на програм путем маил адресе пливање ussb1953@gmail.com Од Уторка 06.11.2018. почиње програм тренажно – рекреативног пливања особа са инвалидитетом који ће се реализовати на СРЦ Милан Гале Мушкатировић (25. мај). Термини су уторак и четвртак 14,00ч.– 15,00 ч. и недеља од 12,00ч.-13,00 ч..

  Стреличарство:
 Тренинзи се одржавају на отовреним теренима факултета спорта и физичког васпитања (уторак 11,00 ч.-12,00 ч.; четвртак 15,00 ч.-16,00 ч.; субота 12,00 ч.-13,00 ч.)или у случају лошег времена у једној од сала Републичког завода за спорт и омладину. Сви заинтересовани студенти се могу пријавити на програм путем маил адресе strelicarstvoussb@gmail.com.

  Плес:
 Часови плеса се одржавају три пута недељно у свечаној сали Југословенског речног бродарства, Кнеза Милоша 82. Термини су: Понедељак 21.30 ч. Уторак 18,00 ч. Петак 22,00 ч. Сви заинтересовани студенти се могу пријавити на програм путем маил адресе plesussb@gmail.com.

  Куглање:
 Бесплатан рекреативни програм куглања у оквиру универзитетског спортског савеза Беогрaда почиње са реализацијом од пекта, 02.11.2018. са почетком од 20 часова у куглани СРЦ Бањица. Сви заинтересовани студенти се могу пријавити на програм путем маил адресе kuglanjeussb@gmail.com.