Zovem se Živanović Nenad. Rođen sam u Beogradu 05.02.1979.godine. Osnovnu školu sam završio u Valjevskoj Kamenici,a zatim gimnaziju u Valjevu. Trenutno sam apsolvent na Matematičkom fakultetu u Beogradu.Gledano sa nacionalnog i religioznog aspekta ja sam Srbin pravoslavac. Krvna grupa A+! Horoskopski znak-dupla Vodolija!

Ako bih bio prinuđen da istaknem po jednu svoju pozitivnu i negativnu karakternu osobinu rekao bih da sam iskren i lenj! Treba takođe istaći da sam, ma koliko to paradoksalno zvučalo, vrlo komunikativan, ali ne i preterano druželjubiv, na čemu mi moji poznanici(drugari,prijatelji,rođaci,...) zameraju!

Poprilično čitam! S tim u vezi, poznati su moji višemesečni čitalački izleti koji predstavljaju jedan od ključnih razloga što sam još uvek student! Veliki sam poklonik lika i dela Miloša Crnjanskog! Takođe, volim muziku! Nekada sam se "trovao" rock-om, ali sada gotovo da ne mogu da ga podnesem! Od svega toga ostali su samo Azra i Partibrejkers! Sve češće sebe uhvatim kako slušam ambijental i klasičnu muziku! S tim u vezi pomenuo bih Vagnera! Vatreni sam navijač Partizana, Juventusa i uopšte uzevši svega desnog!

Dokonom entuzijasti koji ovo čita treba da je jasno da ja baš i ne volim sve što vole mladi ili se samo pravim da ne volim...

Povratak na naslovnu stranu