About me

Ovako izgleda moja slika:

Mala biografija:

Sto se tice mog dolaska na ovaj svet, on se desio u sredu 23.11.1977. u 16:30.  Veoma brzo sam savladao tehniku komunikacije na ovoj planeti, ali sam imap malih problema sa savladavanjem gravitacije, ali i to sam posle uspesnih treninga sa mojom bakom uspeo da savladam. Upisujem se u osnovmu skolu sa 6,5 godina. Ubrzo, nakon 8 godina je zavrsavam. To je moje omiljeno doba i tokom tog perioda desile su se razne stvari.     

Prva radikalna stvar koja mi je promenila zivot jeste komplet “ELEKTRO PIONIR” pomocu kojeg sam savladao prve korake elektronike. Ubrzo potom dobijam Commodore 64.

Ah, bila je to luda sprava, ali ubrzo ga prodajem i nabavljam AMIGU 500.

E, to je bio jedan od najsrecnijih dana u mom zivotu... Nisam ni slutio da ce mi se ceo zivot promeniti zbog jedne sprave, ali jeste... Pomocu nje sam napravio svoje prve prave racunarske korake, skont’o sta je to grafika, zvuk, operativni sistem ...

Potom upisujem ETS “Nikola Tesla” u Beogradu. U srednjoj skoli su me naucili kuda i kako ide struja, sto sam i sam okusio na svojoj kozi, jer sam pretpreo tri strujna udara.

Potom dolazi upis na fakultet... Uspevam nekako da se upisem na Matemeticki fakultet u        Beogradu. I tako eto mene ovde...

Inace, sada koristim PeCu (na moju veliku zalost), jer ce AMIGA biti uvek u mom srcu...             

Sto se tice muzike slusam sve, osim narodnjaka i dance-ta. Omiljeni bendovi su mi:              Faith no More, Alice in Chains, No Use For a Name, Bad Religion, Chemical Brothers,              Red Hot Chili Peppers, Ingite, Gorilla Biscuits, Snapcase, No FX, Therapy... Ma ima ih mnogo. 

Mozete me sresti po raznim bioskopima (uglavnom Sava Centar, zbog toga sto u ostalim bioskopima nemam gde da stavim noge), na Akademiji, KST-u (retko), u prevozu (GSP), na fakultetu,  RLab-u, a ako zelte da me kontaktirate kliknite na sanduce.

Picture
Picture

Back

Mail me