Да бисте сазнали нешто више о мени мoраћете да причате са мном уживо,а не да податке о мени налазите овде или на некој друштвеној мрежи.
"Mного је дана,много је година,
Много је горких било истина;
Много ми пута дрхташе груди,
Много ми срца цепаше људи,
Много сам кајо,много сам грешио,
И с хладном смрћу себе тешио;
Многу сам горку чашу попио,
Многи сам комад сузом топио..."
                            "На Липару" Ђ.Ј.


sličica

Лав Николајевич Толстој је рекао:
"...ако волиш,онда воли читавог човека онаквог какав је,а не онаквог какав би ти желео да буде."Ана Ребић у својој књизи "Девојке из краја" на занимљив начин описује мој омиљени град:
"Веријте,била сам свуда. И нигде,на целој овој планети,није интересантно као у Београду. Овај град је другачији. Он спаја неспојиво. У њему на семафору запрежно возило стоји тик уз најновији модел "aston martina". У њему клошари постају звезде,а девојке у најновијем моделу "Dolce & Gabanna" возе се у трмвају који може сваки час да се запали. Само овде професори продају робу на бувљаку,а праве београдске даме више не излазе на улицу. Кад је у овом граду мирно,љиди су у паници. У овом граду си једног дана веома важан,а већ другог те сви заборављају. У њему те се сви боје а онда, преко ноћи, мали си и понизан. Овде можеш да одрастеш као нико,а најлакше на целом свету да постанеш неко. У Београду гости најскупљих хотела гледају у насеље од картонских кутија. У њему улицом шетају најлепше жене које псују као најпримитивнији мушкарци. Овде је све измешано. Овде влада лудило. Овде влада потпуна конфузија. Овде је све шизофрено. Овде је много добро."

         Одабрани стихови песме "На Липару"

         Једна од многи мудрих мисли Лава Николајевича Толстоја

          Анин опис Београда
Почетна страна