<<<Претходни колега     Списак колега     Следећи колега>>>

Павловић Иван

смер: рачунарство и информатика
индекс: 06/164
e-mailлична страна
домаћи задаци


професор Гордана Павловић-Лажетић
асистент Срђан Весић
практикуми Филип Марић
Математички факултет, Београд 2006