Idi na dno

Zdravo!Ja sam Aleksandar Grujić iz Trstenika. Moje ime je, inače, latinskog porekla i u prevodu znači - "zaštitnik ljudi", ili, ako ćemo baš po srpski, neka bude Branko :-).Ali, ljudi koji me znaju obično ne preferiraju da me zovu tako (valjda im je predugačko, mada ima i onih koji me zovu po imenu), već me kratko i jednostavno zovu Gruja, na šta sam, posle svih ovih godina,navikao, a na kraju i zavoleo.Svejedno, imam 19 godina i studiram Računarstvo i Informatiku na Matematičkom fakultetu u Beogradu.Dakle, brucoš.


Inače, kada je slikana ova fotografija, nije me boleo zub, niti sam, po prirodi,neka namrštena osoba, nego je to , jednostavno, bio deo pesme kojeg je bilo malo teže otpevati pa možda izgleda kao da došivljavam neopisivu bol.No, jasno je da volim da se bavim muzikom, da je sviram i slušam što, naravno, ne doživljavam samo kao neki hobi, već kao sastavni deo svoga bića, svog unutrašnjeg sveta.
Ova fotografija je sa festivala "Kolibri" koji je odršan u Trsteniku od 5. do 7.avgusta 2005.godine.Više o tome i o bendu u kome sviram na sledećim stranama.

Prethodana strana Sledeća strana

LINKOVI

Početna strana
Lična strana
O bendu
Nastanak_benda
Kolibri
Poslednja_st(r)anica

Idi na vrh