Početak
Biografija
Muzika
Film
Sport
Ostalo
Fakultet
Alas
Prva godina
Druga godina
Treća godina
Četvrta godina

Dobrodošli na ličnu prezentaciju Marije Mitrović! Web adresa: "alas.matf.bg.ac.yu/~mr05046". Mail: "mr05046@alas.matf.bg.ac.yu".

OSTALO

  

O novoj verziji sajta

   Ova nova verzija sajta nastala je početkom avgusta 2007.godine i kao jedna od do tada mnogobrojno dizajniranih ušla u uži izbor i zauzela tron i našla se na internetu već 12.avgusta iste godine. Naime, par mjeseci unazad radila sam na izgledu i dopuni prethodne verzije, ali svaki novi put bi mi se učinilo nedovoljno zanimljivim da bi služio svojoj svrsi. Mislim da ovako izgleda mnogo bolje. Stara verzija je nastala 2 godine ranije kao rezultat jednog od domaćih radova iz OP na prvoj godini, pri učenju html jezika. Ako želite da vidite tu staru verziju, kliknite ovde.
Od nastanka ove verzije trudim se da redovno ažuriram podatke kao i da ubacujem nove sadržaje.

Matematika

   Jedna izuzetna nauka koja utiče na razvoj razmišljanja i stoga je jako bitno razumjeti ono što matematika predstavlja. Neke zanimljive stvari vam mogu ja predstaviti:
Kultura

   Živimo u svijetu u kome ljudi polako zaboravljaju ono šta jesu i ono šta predstavljaju. Porijeklo se gubi. Ne čuva se jezik. Mislim da je vrlo značajno da čovjek umije pravilno da se izražava i da govori svoje misli. Čovjekova ljepota uma može da se dosta oplemeni čitanjem dobre literature. Nekada je dovoljno čuti i samo jednu kazivu rečenicu koja je u stanju da podstakne neke misli kod čovjeka.