Početak
Biografija
Muzika
Film
Sport
Ostalo
Fakultet
Alas
Prva godina
Druga godina
Treća godina
Četvrta godina

Dobrodošli na ličnu prezentaciju Marije Mitrović! Web adresa: "alas.matf.bg.ac.yu/~mr05046". Mail: "mr05046@alas.matf.bg.ac.yu".

MUZIKA

   Da li biste mogli zamisliti svijet bez muzike? Naravno da ne, tu čak ni mašta dobro ne radi! Muziku ne možemo da dodirnemo, ali možemo da je osjetimo i da uživamo u njoj. Ima neku moć kojom nas ispunjava i čini srećnijima. Nekada nisu potrebne nikakve riječi, već samo odredjeni poznati tonovi koji se neprimjetno i nenametljivo uvuku u našu psihu. Dobro pogledajte naredne redove jer možda nađete nešto i za vas!

Strana muzika

   Što se ove muzike tiče, mogu da slušam skoro sve i u baladama posebno uživam. Znaju da na poseban način dotaknu neka izgubljena osjećanja. Ono što zaista volim i jesu muzička ostvarenja koja su dale grupe: Bon Jovi, R.E.M., Aerosmith, Blackmore's Night, Within Temptation. Nađe se tu još po nešto kao što je: Green Day, The Offspring, Avril Lavigne, Foo Fighters, Iron Maiden, Metallica, Nightwish, Laura Pausini, LeAnn Rimes i mnogi drugi. Posebno su mi simpatične pjesme na italijanskom jeziku.
Pogledaj: my playlist

Domaća muzika

   Ovdje ima toliko toga što je potrebno spomenuti. Veoma je zanimljivo da sam jako zavoljela ove domaće stvari u poslijednjem periodu. Nekada sam imala stav da je čitava lepeza uživanja i osjećanja protkana kroz muziku koju su stvarali i još uvijek stvaraju bendovi koje sam gore pomenula, ali je sve jasnije da i domaća muzika obiluje sličnim čarima. Neki od omiljenih stvari su: Kerber, KUD Idijoti, Divlje Jagode, Crvena Jabuka, Alisa, Azra, Parni Valjak, EKV.
Pogledaj: my playlist