Početak
Biografija
Muzika
Film
Sport
Ostalo
Fakultet
Alas
Prva godina
Druga godina
Treća godina
Četvrta godina

Dobrodošli na ličnu prezentaciju Marije Mitrović! Web adresa: "alas.matf.bg.ac.yu/~mr05046". Mail: "mr05046@alas.matf.bg.ac.yu".

BIOGRAFIJA to sam ja

   Rođena sam 13. januara 1986.godine u gradu zvanom Srebrenica, koji je u današnjoj Republici Srpskoj. Još kao mala, bila sam povučeno i radoznalo dijete koje žudi za igrom i novim saznanjem. Sticajem okolnosti koje su okruzivale moju porodicu i čitavu državu, djetinjstvo mi je proletjelo u nekoj trci a da toga nisam bila ni svjesna. Imala sam šest godina kada su počeli nemiri u mojoj državi i tada je počelo moje malo putešestvije.

Ja i škola

   Nakon što je moja porodica godinu dana provela nedaleko od Šapca, došla je u Jagodinu. Tu sam tri godine sticala osnovno obrazovanje, a Od 1996. godine, nastavljam školovanje u mom rodnom gradu - u Srebrenici. Osnovnu školu "P. P. Njegoš" završavam 2001. godine kao nosilac diplome "Vuk Karadžić" i kao učenik generacije; i iste godine upisujem Gimnaziju, opšti smjer u "SŠC Srebrenica". Do samog kraja srednjoškolskog obrazovanja nisam znala gdje i šta dalje; i kada se kraj konačno desio, 2005. godine, odlučujem da se dalje školujem na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na smjeru računarstvo i informatika. Tako je i bilo, te sam te godine i upisala ono što sam željela. I još sam tu. Taj dio životnog putovanja se bliži kraju :)