Ovo sam ja

Moja biografija

     Zovem se Maksimovic Marijana. Rodjena sam 16.02.1982 u Valjevu. Svoje najranije detinjstvo vezujem za svoje drugare i vaspitacice iz vrtica "Bambi". Zahvaljujuci  dedi i nastavniku matematike u osnovnoj skoli "Misa Dudic" vec sam tada matematiku videla kao svoje buduce zanimanje.

     I tako prateci svoje snove upisah cuvenu "Valjevsku gimnaziju". Tu sam provela lepe cetiri godine zivota sa svojim odeljenjem IV-3 i razrednim staresinom Jagodom Paunovic koja nas je uvek podrzavala bilo u skolskim aktivnostima ili pak van njih. Bilo je tu i lepih i ruznih trenutaka, i smeha i placa i prvih ljubavi i prvih razocarenja i svega ostalog sto cini srednjoskolske dane. Srednjoskolski dani su se zavrsili jednom predivnom maturskom ekskurzijom u Budimpesti i maturom u hotelu "Grand" gde smo se mozda i po poslednji put svi zajedno okupili.

    Zatim je usledio prijemni ispit iz matematike za upis na Matematicki fakultet i strahovanje od rezultata. Bez obzira na toliki strah da li cu uspeti eto me danas kao studenta Matematickog fakulteta.

To bi bila ukratko moja biografija, jer nije ni vreme ni mesto da vam mnogo opsirnije pricam o sebi.