!!!Bok skvadro!!!

 

 

(Za neupucene "Bok skvadro"=Cao drustvo:))

 

OK....Za pocetak bih da naglasim da ne volim mnogo da pricam o sebi, ali evo malo podataka.

 

Ime: Roberto

Prezime: Gilic

Visina: 180cm

Tezina: 76-77kg

Dat. rodjenja: 16.06.1981.god.

Mesto rodjenja: Zajecar

 

Jedna od vaznijih stvari za mene je muzika, sto dokazuje i moja kolekcija od oko 500 audio kaseta, 200 ploca i preko 500 mp3. Ako me pitate za zanr....nista odredjeno, sve sto je dobro (ali stvarno dobro)- znaci 70-te, 80-te i sam pocetak 90-tih, od tada muzika vise nije muzika (naravno cast izuzecima). Ako neko postavi pitanje - jos konkretnije, (a sigurno hoce:)) ovde ce naci odgovore.

Moje drugo glavno interesovanje su filmovi. Moglo bi se reci "da zivim" za filmove:). Dolazi u obzir sve sto je "dobro" , a posebno mesto zauzima "Star Wars" serijal.

Sto se tice mojih hobija ima ih nekoliko i svi su vezani za sport.

Na prvom mestu je GYM(teretana), u koju idem sest puta nedeljno, ali samo rekreativno. Dobra je za praznjenje i opustanje. Tu je i voznja bicikle (aktivno od moje 7 godine), kao i plivanje, koje bi mozda bilo na prvom mestu, da imam vise uslova...

Moja velika ljubav su automobili, imam dosta autokataloga, i bio sam na nekoliko salona, ali nista se ne moze porediti sa salonom automobila u Zenevi, koji nadam se da cu "nekad" posetiti. Moj "Dreamcar"(automobil snova) je Lamborghini Diablo, (a moze i bilo koj Lamborghini:). Takodje obozavam i MACK-ove (americki kamioni).

E to bi otprilike bilo to......Nadam se da ste uzivali surfujuci po mom sajtu... C YA:))

P.S. Moj E-mail je ellraiser@ptt.yu..... pa ako zelite, mozete pisati.