- lična strana Jelene Paunović -

WELCOME TO THE OTHERLAND

Zovem se Jelena Paunović, rođena sam 29. marta 1987. u Beogradu. Živim na Banovom Brdu i išla sam u XIII beogradsku gimnaziju. Sada sam student Matematičkog fakulteta i želja mi je (najpre da ga zavrąim i) da predajem.

Najviše vremena provodim slušajući muziku jer smatram da sam o svemu najviše (i najlakše) učila uz nju i to prvenstveno kako da radim na sebi, usavršavam se i budem bolji čovek. Možda sam i upisala matematiku zato što je bila jedan od retkih predmeta koje mogu da radim uz muziku :)

Želja mi je da upoznam što više različitih kultura širom sveta kako bih bolje razumela suštinu ljudskog roda. Volim da izučavam jezike, epohe u umetnosti (u zavisnosti od istorijskih okolnosti) i nadam se da ću kroz život upoznavati ljude koji su spremni da učine ovaj svet lepšim mestom (što mi je verovatno omiljena utopija). Najviše uživam na koncertima kada publika međusobno deli čarobne emocije i kada se ujedinjuje. Umetnost je možda najčistija i najplemenitija stvar oko koje ljudi mogu da se ujedine, zato mi je jako mrsko kada vidim da je koriste za manipulisanje.

    omiljeni filmovi
  • Kosa
  • Veridba
  • Korak do slave

(volim komedije i filmove koji govore o 70-im godinama),

što se muzike i knjiga tiče, volim da istražujem.

16.10.2006.
Imaginations came true

Yumetal forum

INDEX

Domaći zadaci

KRATKA ISTORIJA MUZIKE

by moja malenkost


Platon:Kakva muzika, takva država