RADOMIR MARIC

(mn03037@alas.matf.bg.ac.yu)


SLUČAJNI POSETIOCI ( PA I OSTALI-AKO VAS IMA ) DOBRO DOSLI NA MOJU LIČNU STRANU!!!!!!!


Dragi prijatelji, kako je to i uobičajeno kod većine, na ovoj prvoj strani će te me "u neku ruku" ( vidimo na slici iza da je to leva) i upoznati. Dakle-KO SAM JA????


Rodio sam se, sada već davne, 1984. godine.Bio je, čini mi se, 25. dan 3. meseca pomenute godine. Mesto rođenja, u to sam potpuno siguran, zvalo se ( a i dalje je tako ) Ivanjica.Za one koji ne znaju gde je to mesto (a takvi su samo oni koji nikada nisu pozeleli da obiđu neka od najlepsih mesta u Srbiji), to je mali grad na jugo-zapadu Srbije, podno planina Golije, Mučnja, i Javora. I upravo na jednoj od tih prelepih planina (Goliji) ja sam proveo svoje detinjstvo, u selu poznatom po nazivu "RATARI"!

Osnovnu skolu zavrsio sam u "OS Nedeljko Kosanin" u mestu zvanom Devići. Moram neskromno priznati da sam tada jos uvek bio dobar ucenik, i sada pretpostavljam da me se predavači takvog i sećaju ( nadam se da oni ovo neće čitati!!!). Nakon toga zavrsio sam, na daleko poznatu ( bar su meni tako govorili), Ivanjičku gimnaziju. Mislim da mi nikako ne bi odgovaralo da u ovom trenutku otkrijem kakvo sećanje sam ostavio iza sebe u toj obrazovnoj ustanovi. I na kraju stigao sam tu gde jesam, i gde se, bar se nadam, neću jos dugo zadrzati-Matematicki fakultet u Begradu!!!






    A da vi ipak posetite neku ozbiljniju stranu?!
    Evo nesto od navedenog npr.
    Home page Matematičkog fakulteta
    B92

Ako ste ipak odlučili zadrzati se na ovoj stranici pokusajte bar ovde naučiti i nesto novo!














Nisam zeleo da vas vec na prvoj strani sačeka moja slika,ali ako bas zelite da uzivate ( ovo se pre svega odnosi na zenski deo populacije ), mozete pogledati moj Foto album