Julijana Krstić

Biografija


Moj moto je:"Možete me voleti,možete me mrzeti,ali me ne možete ignorisati!"


Rođena sam u Šapcu 22.05.1990.. Živela sam u Vladimircima gde sam završila osnovnu školu Žika Popović,kao vukovac. Potom sam upisala srednju školu,Posavotamnavsku srednju školu u Vladimircima, smer ekonomski tehničar.

Pored školskih obaveza ispunjavala sam dane baveći se sportom. Od trećeg razreda osnovne trenirala sam tae kwon do u klubu "Borac" Vladimirci,gde sam sa 18 godina postala član upravnog odbora.
Od sedmog razreda osnovne počela sam da treniram fudbal za FK "Jedinstvo" Vladimirci,međutim zbog nedostatka ženskog kluba, trenirala sam u muškom. Takođe sam išla i u letnju školu fudbala u kojoj sam postala trener.
Od osmog razreda osnovne počela sam da se bavim folklorom , sa kojim sam dosta putovala i upoznala razne kulture i razne ljude.

Pored svih sportkih obaveza obožavam glumu, nažalost njome nisam mogla profesionalno da se bavim, ali sam u srednjoj bila član Ruske dramske sekcije u kojoj sam imala dosta glavnih uloga u predstavama,kao što su Ana Karenjina, Cigani(uloga Zemfire) i mnoge druge. A pored glume volim i recital koji mi je doneo odlaske na razna takmičenja, ali i učešće u svim manifestacijama u našoj školi, kao i u celoj opštini.


I pored svega gore navedenog ja sam romantična duša, deo izumrle vrste i izuzetno voli poeziju, pa sam se oprobala i u tim vodama. Ukoliko želite moje pesme možete pročitati.:-D
A sada studiram matematiku na Matematičkom fakultetu u Beogradu i živim u Studentskom domu i uživam u studentskom životu...