<<< Претходни колега     Списак колега     Сљедећи колега >>>

Младен Зекић

смијер: теоријска математика и примјене
индекс: 06/71
e-mailлична страна
домаћи задаци


професор Душан Тошић
асистент Мирослав Марић
практикуми Срђан Весић
Математички факултет, Београд 2006