Zdravo!

Zovem se Miloš Đorić.
Ova web strana predstavlja moj pokušaj da vam prikažem sebe u najkraćim crtama, a da vas pritom ne smorim... :-)
Rođen sam 06.02.1988. godine (odakle se da zaključiti da sam krenuo ranije u školu). Stanujem u Višnjici, prigradskom naselju Beograda nadomak Dunava, od svog rođenja...
Završio sam osnovnu školu "Ivan Milutinović" kao učenik generacije. Od samog početka matematika mi je bila omiljeni predmet, pretežno zahvaljujući učiteljici koja je prva i inicirala odlazak na takmičenja... No o takmičenjima ću malo kasnije...
Nakon završene osnovne škole upisujem Matematičku gimnaziju u Beogradu, što se ispostavilo kasnije kao jedan od najboljih poteza u životu! Mogu reći da mi je čast što se moje ime nalazi na spisku bivših učenika ove škole, kao i na spisku učenika generacije! :-) Četiri godine provdene tamo predstavljaju iskustvo koje bih zaista poželeo svakome! Kao što znate, nakon Matematičke gimnazije upisao sam Matematički i Računarski fakultet! Nadam se da ce mi predstojeći studentski život doneti mnoštvo sjajnih i nezaboravnih trenutaka, pored gomile desetki naravno! :-)))Trenirao sam vaterpolo 8 godina, u Vaterpolo klubu Beograd. Osvojili smo ukupno 21 medalju, među kojima je čak 7 titula prvaka države!
Nekoliko puta bio sam polaznik seminara u Istraživačkoj stanici Petnica: matematike, fizike, kao i Letnje naučne škole za osnovce!
Što se tile budućnosti, nemam prevelike zahteve! :-) Voleo bih da postdiplomske studije završim u inostranstvu, po mogućstvu negde u Evropi... Zanima me finansijska matematika, kao i primena matematike u drugim naukama generalno... Svakako ne bih voleo da živim u inostranstvu, iako nisam baš neki preveliki patriota, ali jednostavno previše uspomena me veže za ovu našu Srbiju... Ako vas je smorilo ovo hvalisanje, možete pogledati neke fotografije, kao i moja interesovanja.