Вести

Увод Рачунарство Математика Физика Контакт
Вести Творац English note Објава

21. октобар 2002. доноси додатне исправке странице (сада је свака страница, надам се, потпуно исправна као HTML 4.01 Strict), сређивање веза (и даље нису добро радиле), и испис мапе сајта за непостојећу страницу (идите на било коју непостојећу страницу, и добићете мапу сајта, нпр. овде). Па ово је разлог за славље :)

2. октобар 2002. доноси постављање презентације на Алас (уз мало муке, и ружних решења: Питон 2.0 садржи неисправан sgmllib.py, па сам додао осакаћени Питон 2.2.1 у мој директоријум, Апачи не подржава RewriteEngine, па користим трик са ErrorDocument, SSI не подржава exec, па користим Redirect), и коначно исправке унутрашње обраде података па су везе на страницама сада исправне. Мораћу што пре да убацим ФДЛ лиценце у одговарајуће датотеке.

24. септембар 2002. је донео приметан напредак у изради странице. Чим буде прилике, покушаћу да поставим нову страницу (што можда неће бити могуће због ограничења подешавања самог Алас-а).

Према томе, израђен је систем у позадини који омогућава једноставније допуњавање странице, али засад је и он сам ровит, тако да су потребна још бројна побољшања. Разлози постављања је потреба за реалним оптерећењем, које немам времена да симулирам у кућној радиности.

Све примедбе, похвале, и коментари су добродошли. Како да их пошаљете, погледајте страницу Контакт.


© 2002 -- Danilo Šegan: pročitajte objavu