Творац

Увод Рачунарство Математика Физика Контакт
Вести Творац English note Објава

Ја, коме су доделили име Данило Шеган по рођењу, које се одиграло 29. марта 1983. године у Земунском породилишту, које је једно време било затворено али је поново отворено релативно недавно, не волим да пишем дуге и тешко разумљиве реченице.

До пете године сам живео у разним крајевима Београда, да бих се затим преселио у Миријево. Ту сам почео основно школовање у Вукици Митровић, а завршио у Павле Савић.

Средње образовање сам стекао у Математичкој гимназији у Београду. Ова школа је нарочита по томе што има програм који би више одговарао средњим стручним школама, а у имену има чувено гимназија. Са пресељењем у нову школу, преселио сам се и у родни Земун — међутим, ова два пресељења, ма како временски блиска, нису имала никакве везе међу собом.

После заређаних успеха (завршио основну и средњу школу у року!), уследио је још један — примљен сам на Математички факултет захваљујући пристојно урађеном пријемном испиту. За Физички факултет је било потребно донети и уплатницу, па је уложен нешто већи рад и новац.

Поред мојих школских активности описаних на овим странама, постоји и друга, мрачна страна моје личности. Она обухвата програмирање до касно у ноћ, прављење српских ћириличних писама и још понешто. Да ли су толике непроспаване ноћи дале икакав резултат погледајте на Квота.нет.

Ако баш желите да читате аутобиографије, можете их потражити на вебу, или посетити моју аутобиографију која је чинила обавезан састојак семинарског рада из Основа програмирања.


© 2002 -- Danilo Šegan: pročitajte objavu