Увод

Увод Рачунарство Математика Физика Контакт
Вести Творац English note Објава

Новине: 17. марта 2004. године је додата страница намењена нацртној геометрији, и додате су раније рађене белешке за предмет „Алгебра 1“.

Добродошли на Данилову Студентску страницу. Ова страница је посвећена мојим студентским пословима, а за више о мојим озбиљним подухватима, погледајте страницу Kvota.net.

Ова страница је једноставна, видљива из било ког прегледника (укључујући и само-текстуалне као што су Links и Lynx). Међутим, најбољи утисак можете стећи ако страницу посматрате у неком CSS2 компатибилном прегледнику (овакви су Мозила и Konqueror 3.0).

Садржај странице представљају моја искуства са Математичког и Физичког факултета. Мој рад је у оквиру рачунарства, математике и физике, па о томе можете највише и прочитати. Ако буде прилике, наћи ћете и понешто о спортским активностима.

Страница је потпуно активна, и свака се тренутно генерише при сваком захтеву. Ово је непрактично и за сам сервер, и за посетиоца, и биће сређено у догледној будућности. За оне који тешко или лоше читају ћирилицу, ускоро ће бити доступна и латинична верзија. Верзије на другим језицима нису планиране.

Сам софтвер за генерисање страница још није најбоље сређен, па ћете највероватније приметити неке недостатке (нпр. када сте у неком од пододељака Увод-а не можете се лако вратити на Увод; ово, наравно, важи за било који одељак). Такође су у плану и значајна брзинска побољшања, као и додатак неких могућности које сам раније правио у оквиру СајтУФајлу софтвера (необјављен досад).


© 2002 -- Danilo Šegan: pročitajte objavu