Припреме испита

Увод Рачунарство Математика Физика Контакт
Припреме испита Књиге Нацртна геометрија

Анализа I

Приликом спремања усменог дела испита из Анализе I сам делом издвојио и записао питања и одговоре. Одговори су релативно кратки, засновани су на уџбенику Математичка анализа 1 од Д. Аднађевића и З. Каделбурга. Поред тога је коришћена и друга литература.

Ове белешке не могу заменити уџбеник: нису ни самодовољне, нити прецизне, а још мање су потпуне (садрже одговоре на највише 40 питања од преко 70 могућих). Такође, рађене су тако да одговарају мени, а не другима. Ово може бити разлог помало чудно одабране дужине обраде појединих питања.

Уколико и желите да их прочитате, преузмите их као ПДФ (396kB). Доступне су под лиценцом за слободну документацију, (ФДЛ, посетите ГНУ) што значи да их можете мењати и даље раздељивати са великом слободом. За измене препоручујем изворну TeX верзију у .tar.gz (112kB). архиви.

Линеарна алгебра

Упоредо са спремањем усменог дела испита из Линеарне алгебре сам правио и белешке засноване на испитним питањима проф. Гојка Калајџића. И сами одговори су засновани највећим делом на књизи Г. Калајџића Линеарна алгебра.

Ове белешке не могу заменити уџбеник: нису ни самодовољне, нити прецизне, а још мање су потпуне (садрже одговоре на 20 питања 28 укупно). Такође, рађене су тако да одговарају мени, а не другима. Ово може бити разлог помало чудно одабране дужине обраде појединих питања.

Уколико и желите да их прочитате, преузмите их као ПДФ (332kB). Доступне су под лиценцом за слободну документацију, (ФДЛ, посетите ГНУ) што значи да их можете мењати и даље раздељивати са великом слободом. За измене препоручујем изворну TeX верзију у .tar.gz (108kB). архиви.

Алгебра 1

Налик и претходним припремама испита, почео сам и са радом на белешкама за испит из Алгебре 1, на основу уџбеника проф. Гојка Калајџића. Исто као и у претходним случајевима, ни ове белешке нису завршене, и све исте напомене важе.

Уколико и желите да их прочитате, преузмите их као ПДФ (182kB). Доступне су под лиценцом за слободну документацију, (ФДЛ, посетите ГНУ) што значи да их можете мењати и даље раздељивати са великом слободом. За измене препоручујем изворну TeX верзију у .tar.gz (16kB). архиви.


© 2002 -- Danilo Šegan: pročitajte objavu