O meni

Vrlo je lako iz opisanog predpostaviti da sam ja osoba koja prilično voli matematiku.Ali ja imam i druga interesovanja.Na primer volim da čitam.U sledećoj tabeli možete da pogledate koje su neke od mojih omiljenih knjiga,kao i njihove pisce:
Zločin i kazna F.M.Dostojevski
Fusnota Milisav Savić
Kao da se nije dogodilo Marija Jovanović
Narcis i Zlatousti Herman Hese

Takođe volim i da gledam filmove.Neki od omiljenih su mi:

Ako se nekom dopada neki od navedenih filmova može na produžetku stranice da pročita razne zanimljivosti o njima(radnju,glumce...):

Prohujalo sa vihorom
Glavni akteri ovog filma su Ret Batler koga igra Klerk Gebl i Skarlet O'Hara koju tumači Vivijen Li.Glavni deo priče je ljubav između razmažene devojke i jednog od najvećih profitera rata u Engleskoj.Ovaj film je nagrađen i Oskarom.
Grad anđela
Glavni glumci su Meg Rajan i Nikolas Kejdz.Možda malo nerealan,ali ga svakako treba pogledati.
Podzemlje
Najpoznatiji domaći film režisera Emira Kusturice.U glavnim ulogama su Lazar Ristovski,Miki Manojlović,Mirjana Joković.Jedan od najboljih filmova poznatog režisera.Moja preporuka za sve generacije.
Sabirni centar
Film koji daje ideju poznatog pisca i scenriste Kovačevića kako izgleda "onaj" svet.Vrlo je zanimljiv ali ga preporučujem samo onima sa "jačim" stomakom.Jednu od glavnih uloga igra Anica Dobra.
Porodičan čovek
Opet jedan od mojih omiljenih glumaca Nikolas Kejdz igra naslovnu ulogu,čoveka koji u presudnom trenutku svog vrlo kvalitetnog i bogatog života uspeva da sazna da li mu je bolje ovako ili bi mu možda bilo bolje da pre 13 godina nije krenuo u Njujork.
Forest Gamp
Najzasluženiji Oskar za glavnu ulogu jednog od najboljih američkih glumaca Toma Henksa.Pratimo život jednog dečaka ispod-prosečne inteligencije koji postaje uzoran građanin. On želi da se prilagodi "normalnom" svetu. A ko je normalan,shvatićete ako pogledate film.

[povratak na glavni meni]
[prelazak na sledeću stranu]