................

  • O sportu...

-Pod uticajem starijeg brata, tate i nekih decaka, u ovoj sferi se dosta dobro snalazim. Sasvim dobro kapiram: ''najvaznija sporedna stvar na svetu''. Pratim utakmice reprezentacije i ''Crvene Zvezde''. O Olimpijadi i Mondijalu i da ne pricam (to se najbolje odrazilo na junski rok). Neki od mojih sportskih miljenika su: GoranVujevic, Aleksandar Sostar, Rebraca, Radja, Divac, Deki Stankovic, Jugovic, M.Sumaher. U svim sportovima (pa i u formuli) navijam za Crveno-bele.

  Ovo ne smete propustiti :
 
  • O muzici, knjizevnosti, filmu...

-U muzici znam sta ne volim. Slusam uglavnom nja, nja, ali preferiram i Brejkerse, Azru, Psihomodopop i Haustor. Period Gimnazije obelezio je Djordje Balasevic i to se sada manifestuje na najgori moguci nacin(salim se,naravno). S godinama sve vise volim Kemala Montena, Olivera Dragojevica i Arsena Dedica. Broj jedan mi je: "Parni valjak".

-Postoji li rec "knjigofil"? Ako postoji , onda mi je to srednje ime. Mislim da nije ni vreme ni mesto da pricam o tome (ipak je ovo matematicki fakultet), pa cu ukratko. Volim ruske klasike, Tomasa Mana i njegov: "Carobni breg", Oskara Vajdla i "Sliku Dorijana Greja"... Od pesnika: Aleksu Santica i B.Miljkovica ("Uzalud je budim" u neponovljivoj verziji Rada Serbedzije")

-Filmofil. To je u redu. U svim varijantama: na velikom platnu, na TV, crno-bele, nove, na losim kopijama... Pomenula bih "Bilo jednom u Americi", i "Kazablanku". Ostale neki drugi put . I naravno "KUM" i Jedan-jedini i neponovljivi AL PACINO!

-Nesto drago, smesno,zdravo: junaci crtaca

  • O fakultetu:

-O.K. su i analiza i geometrija i proceduralni i objektno orjentisani jezici, ali to nije najvaznije... Culi ste za pricu da curice upisu tehnicke fakultete da bi nasle muza... Pa sad... U mom slucaju, da ne ureknem, matematika je bila "bingo". Salu na stranu. '96./'97. bilo je neponovljivo biti student BU.

  • O necemu sto sam, mozda, zaboravila...

-Pored gore navedenog, volim : porodicu, Caneta (citaj-najuza porodica), prijatelje ( izdvojila bih jednu napast, sekiraciju, smetacauucenju, zagovaracavremena, matematicara, naviku, jednu neophodnost, razonodu, ramezaplakanje-THE BEST FRIEND:SLADJA), prirodu, leto, putovanja, Petrovac, ljude...Zatim volim da: setam, idem u pozoriste, trosim pare, plivam, jedem, nosim naocare za sunce, igram karte, posle dorucka procitam novine uz kafu, mirisem na ck-one, popunjavam ukrstene reci, budem u toku... Ne volim: da puno spavam, iskljucen radio, da ne volim.

P.S.

U vremenu opste konfuzije i neizvesnosti , volela bih da je java:

 

.