Moja prezentacija

Ja sam Denis Miljkovic.

Rodjen sam u Valjevu, gde sam i odrastao. Valjevo je (jos uvek) vrlo lep grad i ja se ponosim time sto sam Valjevac. Ustvari, za sebe mogu da kazem da sam "Veliko-Valjevac".

Slusam Pink Floyd, Joy Division, The Doors, The Clash, Atomsko skloniste, KUD Idijote..., a od novijih Darkwood Dub, Veliki Prezir, DLM,..

Pratim vaterpolo, kosarku, fudbal i navijam za Liverpul i Parmu. Od trenera su mi omiljeni legenda Nikola Stamenic i Lale Lucic, a od sportista Owen, McManaman, Fowler, Divac,...

Obozavam burek sa sirom i da kisnem po sumama. Volim prirodu i biljke i zivotinje. Za mene su Divcibare, kanjon Gradca i uopste Valjevske planine raj na Zemlji. Volim ostrva toplih juznih mora i ne bih imao nista protiv toga da se preselim u Grcku.

Volim englesku kinematografiju (posebno komediju), englesku muziku, engleski fudbal. Moji omiljeni filmovi su: Kosa, Let iznad kukavicjeg gnezda, Pariz Teksas, Zid, U smeru kazaljke na satu, Ljudi macke, Goli u sedlu, Zabava, Balkanski spijun, Varljivo leto '68, Nacionalna klasa, ... Glumci koje najvise volim da gledam su: Nastassja Kinski, Peter Sellers, John Cleese, Jack Nicholson, Bora Todorovic, Bata Stojkovic, ...

Interesuje me opsta geografija sveta, sakupljam razne flasice i konzerve od piva i detaljno proucavam bon ton. Ozenjen nisam(jos). Moja bolja polovina Natasa je stomatolog, pa ako imate problem sa zubima mozete da mi se obratite licno.

Deo moje kolekcije piva

Volim da jedem, pijem i veselim se po zurkama. Moje omiljeno pice je kvalitetno, `ladno pivo.