Janjić Aleksandar

Lična strana
O meni

Zovem se Janjić Aleksandar i Živim u Pančevu.Završio sam OŠ "Miroslav-Mika Antić" I gimnaziju "Uroš Predić". Odbojku sam trenirao 7 godina od trećeg razreda osnovne škole do prvog razreda srednje.Ne znam ni ja sam zašto sam prestao... Volim da putujem,upoznajem nove prijatelje,idem na razne žurke i naravno volim da plešem :) Na ples sam krenuo pre godinu dana da bih naučio par osnovnih koraka,medjutim to mi se mnogo svidelo tako da sam prešao u takmičare i sada sam deo plesnog tima Beo Dance B tim Pančevo.Evo i mog tima :)

Vrh >>>


Nešto o mom klubu

Plesni klub Beo Dance osnovan je februara 1991. godine.Danas Beo Dance ima preko 1000 članova: polaznika škole plesa za decu i odrasle, revijalaca, pred-takmičara i takmičara. Naš klub organizuje tečajeve početnog, srednjeg i višeg nivoa za odrasle i decu. Pored 10 takmičarskih plesova (cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive, engleski i bečki valcer, tango, slowfox i quickstep) možete naučiti i rock' n' roll, merenge, salsu, disko, sirtaki, polku.... Za malo ambicioznije nakon škole plesa moguće je dalje napredovanje u revijalnom ansamblu, koji je nešto novo na našim prostorima. Revijalni ansambl Beo Dance-a, pored latino formacije ima veoma atraktivne koreografije salse, swinga i drugih plesova. Plesači, takmičari Beodance, su neizostavno finalisti plesnih takmičenja u zemlji i inostranstvu. Od pionira do seniora naši parovi su osvajali brojne titule državnih prvaka kao i mnoga međunarodna priznanja. Prvi profesionalni par u Srbiji potiče iz Beo Dance-a. Beodance je i organizator velikog broja plesnih manifestacija domaćeg i međunarodnog karaktera. Pored kvalifikacionih i rejting turnira, državinih prvenstava, Beo Dance je organizator najvećeg internacionalnog takmičenja na ovim prostorima "IDSF international Beo Dance OPEN - TROFEJ BEOGRADA" koji se svakog septembra održava u Sportskom Centru “Šumice”.

Vrh >>>


Omiljeni filmovi

Najviše volim da gledam dobre komedije kao što su filmovi sa Džeki Čenom (inače moj najomiljeniji glumac :) ) Njegovi filmovi mi nikada nisu dosadni i uvek me nasmeju.Pored komedija volim da gledam i Trilere i Horore.Preporučio bih vam da odgledate film "The other guys".A evo slike i trilera

Uživajte u filmu :)

Vrh >>>


Početna strana