Biografija

Rođen sam u Beogradu, u subotu 07. VII 1984. Prvih dvanaest godina živeo sam u prelepom 44. bloku Novog Beograda, a u OŠ "Branko Radičević", završio V razred. Mogu reći da volim tu novobeogradsku crtu koju nosim u sebi. Osnovnu školu sam završio na Banjici. U pitanju je OŠ "Bora Stanković".

ETŠ "Nikola Tesla", ime je moje srednje škole. Pored dobrog obrazovanja, ovde se može steći još mnogo toga. Jako različiti ljudi iz svih delova Beograda i (šire) okoline, sa najrazličitijim ambicijama, pogledima na svet itd. sreću se u "Tesli". Kako se ovo odnosi i na učenike i na profesore ove škole, smatram da se u ovoj školi uči i mnogo toga o životu. Iako se rado sećam srednjoškolskih dana provedenih ovde, radeći sve što se tada radi, kao najznačajniju izdvajam jednu ozbiljnu činjenicu. Ovde sam se opredelio da postanem programer, a kasnije i da upišem matematički fakultet.

Školske 2003./2004. Postao sam akademski građanin. Još uvek doživljavajući matematiku kao ogroman svet, za mene skoro potpuno nerasvetljen, a sebe kao nesrečnika sa šibicom u ruci, upisao sam "matematički". Danas je sve drugačije. Sa par ispita do kraja, ponosno mogu da kažem da razmišljam i postupam kao matematičar. Drago mi je zbog toga što ću uskoro i na papiru biti matematičar, koji se bavi programiranjem. Na ovom putu kroz fakultet, od velike pomoći bili su, naravno i oni.

Boki
[web] [facebook]
Laki
[web] [facebook]
Jeca
[web] [facebook]
Jeca
[web] [facebook]
Botke
[web] [facebook]