Pošto isuviše mrzim da pišem o sebi, evo samo nekoliko reči: Zovem se Snežana Simić. Rodjena sam 02.04. '83 god. u Valjevu. Živim u maloj varošici Pećkoj kod Valjeva. Posto najviše obožavam sport i to odbojku predstavila sam Vam odbojkaški klub u mom mestu.
moja elektronska adresa pišite mi

Odbojkaški klub Osečina osnovan je 01.04.1997. godine na inicijativu sportskih radnika u osnovnoj školi "Braća Nedić" Osečina, Zorana Petrovića nastavnika fizičkog vaspitanja, Brane Todorića učitelja, Dragana Perišića direktora Spotrskog centra "Osečina"i Živorada Bojčića direktora JKP Osečina, koji je trenutno i na funkciji predsednika izvršnog odbora Opštine Osečina.


O.K. OSEČINA je član REPUBLIČKE LIGE - ZAPAD
U proteklih 5 godina postojanja ostvarili su sledeće rezultate:
sezona 1997/98 - 6. mesto
sezona 1998/99 - 4. mesto
sezona 1999/00 - 2. mesto (za ulazak u drugu ligu potrebno je bilo dobiti 2 seta)
sezona 2000/01 - 6. mesto
sezona 2001/02 - 11. mesto
O.K. Osečina je najuspešniji osečanski sportski kolektiv. Osnivanjem O.K. radom za 6 - 7 godina okupljeno je oko 200 devojčica. Školska ekipa je osvojila jedno II i dva III mesta na subrepubličkim prvenstvima, kao i tri pobede na okružnim.
Iz O.K. Osečina je ponikao i prvoligaški igrac Marina Tesanović, član prvoligaša "SRBIJANKE" iz Valjeva, po rečima trenera Petrovića za godinu do dve može se očekivati još igrača koji će moći da se okušaju u najjačoj ligi...