_Cao!_

        Posto sam se vec pozdravio mislim da je vreme i da se upoznamo.Ovo sam ja.

moja slika Zovem se Dimitrijevic Milan i posto bi ovo trebalo da bude mini biografija evo nekoliko osnovnih podataka o meni:rodjen sam 2. aprila 1981. godine, isao sam u osnovnu skolu "Zivadin Apostolovic" u Trstenik-u ,zatim sam zavrsio i gimnaziju "Vuk Karadzic" u istom mestu 2000-te godine.  Potom se selim u Beograd na matematicki fakultet.Trenutno sam na putu da zavrsim svoje skolovanje na ovom fakultetu/prognoza do proleca 2006.

        Oduvek sam voleo da radim pa sam dosavsi u Beograd i nasao prvi posao.Moja radna biografija nije preterano velika ali je imam. Do sada sam radio u firmi SKY prezentation/izrada web prezentacija,banera itd/,ACS computers/rad na hardveru/,Comtrade&Todor fiskalne kase gde sam bio sistem administrator i asistent finansija.

        Od malih nogu sam gajio veliko interesovanje prema istrazivanju kosmosa,i saznao sam  neke osnovne informacije o nasem suncevom sistemu.Kako ja sada ne bih zamarao i one koje to ne interesuje sledi jedan link o malo astronomije,pa ko zeli neka klikne!

        Kao mali sam mnogo voleo da citam stripove.Bili su to razni stripovi skoro sve sto mi je dolazilo pod ruku tipa:Blek Stena, Zagor,Kapetan Miki, Alan Ford, Mister No itd.Medjutim kao i svako dete posao sam u skolu i poceo sam da citam nesto malo ozbiljnije od stripova.U toku ovih nekoliko godina skolovanja bio sam prinudjen da procitam veliki broj, najcesce ,nezanimljivih i preobimnih knjiga ali bilo je i par izuzetaka od nasih pisaca od Engleskih i od Americkih.

        Sto se tice muzike koju slusam, nija to ne mogu tacno da odredim.Moglo bi se reci da slusam sve ono sto mi se svidja pocevsi od Harisa Dzinovica, Gorana Karana,Merlina,Balasevica,Corbe i jos mnogo drugih .Sto se tice stranih izvodjaca mogao bih da navedem Vitni Hjuston,Soniq,Ramazoti,itd.

       Sto se tice sporta, OBOZAVAM basket i plivanje.Do sada sam samo kosarku trenirao jedno vreme,ali sam i sada aktivan kad god je to moguce. Inace navijam za Crvenu zvezdu,naravno, za koga bih drugog.

        Mislim da sam u ovih nekoliko recenica rekao sasvim dosta o sebi svom izgledu i svojim izborima u muzickom svetu svetu beletristike i sporta. Posto je to ,nadam se, sasvim dovoljno da ispunim potrebnu kvotu za ovaj seminarski pozdravi s moje strane.