Ne bih sad da pricam o nekim svojim afinitetima prema nauci ili racunarima jer to stoji cim sam na ovom faksu. Ili da pricam o tome kako volim da programiram ili sklapam neke sajtove itd. To je dosadnooooo.

        Pricacu o stvarima koje me interesuju i radim ih skoro pa ritualno svaki dan. Dakle prvo kad ustanem volim da se zahvalim Bogu sto sam uopste ziv ovaj dan, drugo da nabavim sto pre danasnje novine i procitam na brzinu prvo sportsku stranu jer je obicno na kraju novina pa posle ostalo, a kao vecina iskusnih citalaca novina, citam ih od poslednje stranice, mada Politika pocinje sa tv programom.

        Volim sportove ali sam u Bg-u totoalno zakoreo jer prvo retko ko bi sad izasao napolje i pesacio ne znam koliko da bi nasao teren za basket i kad dodje tamo ono puno, ma idi bre.

        Da provodim vreme sa ortacima ( ortakinjama) pod obavezno svaki dan je nesto bez cega ne bih trenutno mogao.

        TV pod obavezno, filmovi sa prokletog di vi iksa( zivela piraterija) pogotovo kad vidim neki film koji je izbacen i pre svetske premijere, ma milina ziva. Samo me ponekad iznervira neki Baja kad mi ustane na sred filma i onda se setim da u stvari gledam bioskopski snimak, a taman se bio zaboravio.

 O bilo cemu omiljenom necu pricati jer ima ih gomila.

        Muzika. Pa ni o tome necu a mogao bih danima, mislim da vam to sve govori moji  nenamerni citaoci ove prezentacije.

       Knjige s vremena na vreme se ispalim pa procitam nekoliko pa opet dodje period ne citanja.

      

 

 

 

                nazad