Ovo sam ja

Moja biografija

     Zovem se Stefanovic Dragan . Rodjen sam 07.09.1981 u malom gradicu na jugoistoku Srbije Dimitrovgradu. Svoje najranije detinjstvo, sve do polaska u skolu, uglavnom sam provodio kod deke i bake na selu.Selo cudnog imena, ali prelepog izgleda, Ciniglavci.I bez obzira sto sam ga, polaskom u skolu, samo posecivao za vreme skolskog raspusta nekako mi je mnogo draze cak i od rodjenog grada.

     Osnovnu skolu a zatim i gimnaziju sam zavrsio u Dimitrovgradu. Zatim sam upisao zeljeni fakultet-Matematicki u Beogradu jer sam smatrao da je to najbolje resenje za mene.Tokom skolovanja, a narocito u vremenu kada sam isao u osnovnu i srednju skolu bavio sam se raznim hobijima.Oprobao sam se u mnogim stvarima npr. sviranje u duvackom orkestru, sviranje harmonike, gluma, folklor, kosarka...

HOBI

    Sviranje - U V razredu osnovne skole slucajno sam otisao i prijavio se da pohadjam skolu sviranja, misleci na harmoniku jer sam vec po malo svirao. Medutim to je bila škola za duvacki orkestar i tako od harmonike eto mene na trubi, tako da sam pored harmonike naucio da sviram i trubu. Svirao sam osam godina sve dok nisam upisao fakultet i otišao u Beograd.

   Glumom i foklorom sam se bavio amaterski u vremenu kada sam išao u gimnaziju. Iz tog vremena su mi ostale lepe uspomene na druženja i zajednicka putovanja.

   Košarka – Posle pokušaja da treniram fudbal i jedne povrede koja je okoncala moju fudbalsku „karijeru“ i cinjenice da sam na pocetku srednje škole imao 190cm, ubedili su me da treniram košarku. Trenirao sam tokom srednje škole sve do odlaska u Beograd gde sam nastavio da se bavim rekreativno basketom.