O nama

Naš on-line shop je zastupnik i distributer poznatih svetskih proizvođača studijske opreme, uređaja i delova za opremanje muzičkih studija.

FAQ

Pitanje: Da li mi možete poslati kompletan cenovnik proizvoda izlistanih na sajtu?

Kompletan cenovnik svih proizvoda ne možemo da Vam pošaljemo, jednostavno zato što ga nemamo!!!!. Potrebno je da nam javite koji Vas konkretno proizvod zanima pa ćemo Vam odgovoriti konkretno za taj proizvod i poslati cenu za isti. Razlog je veoma jednostavan, Želimo da Vas čujemo telefonom i još pride želimo da Vam pomognemo prilikom izbora instrumenta.

Pitanje: Da li za robu koju naručim kod Vas imam i garanciju?

Naravno, za svaku robu koju kupite kod nas imate garanciju koja je predviđena za proizvod koji kupujete kako od proizvođača, tako i od nas. Postoji i mogućnost kupovine dodatne ili produžene garancije za sve proizvode!! Minimum garancije je jedna godina pa sve do tri godine za odredjene proizvode.

Pitanje: Nije mi zgodno da dođem do Vaše prodavnice? Kako mogu da kupim robu?

Odabranu robu Vam možemo posalti pouzećem nekom od kurirskih službi. Od porudžbine do isporuke prođe 1 ili 2 dana. Troškovi isporuke zavise od težine pošiljke i kreću se od 200 dinara za pošiljke do 2 kg, do 1800 dinara za pošiljke težine do 50kg.

Plaćate kad dobijete robu na Vašu adresu! !

Pitanje: Da li postoji neki telefon na koji bih mogao da se lično informišem o vašim proizvodima?

Naravno, broj telefona na koji možete o svemu da se informišete je:
064 / 07 67 042