Odbojku sam trenirala u okviru osnovne škole oko godinu dana. Iako sam kratko išla na časove odbojke i nisam mnogo dobar igrač uvek volim kad se društvo skupi da igramo.

Balet sam trenirala tri godine u baletskoj školi "Lujo Davičo". Bila sam još u osnovnoj školi i bila sam jako mršava pa su mi tad vežbe lagano išle. Posle tri godine morala sam ili da počnem profesionalno da se bavim baletom ili da od njega odustanem. Odustala sam.

Plivanje je najbolji sport za razvijanje tela. Mnogo volim da plivam i u više navrata sam trenirala. Prvo u klubu "Taš", a posle i u klubu "11.april" u hali "Pinki". Nažalost plivanje oduzima mnogo vremena. Tuširanje, sušenje kose, sređivanje kose sve to devojkama je uglavnom prilično naporno. Kako imam sve manje slobodnog vremena morala sam da odustanem od ovog divnog sporta. Naravno leti nikako ne može da izostane.

Ples je elegantan, praktičan i pravi je uzitak. Na leto posle osmog razreda osnovne škole isla sam na ubrzani kurs plesa u Adi(kod babe i dede). Tamo se tradicionalno svaka generacija po završetku osnovne škole skuplja poslednji put na tim časovima. Kurs se završava svake godine velikim balom. Od tada mi je ostala neostvarena želja da ponovo nastavim da učim ples.

Jahanje sam morala barem na kratko da probam jer obožavam životinje, a konje smatram najlepšim životinjama. Nažalost jahanje je elitistički sport i jako je skup. Kad god mogu priuštim sebi par casova.

Trbušni ples sam vrlo kratko trenirala iako mislim da je jako lepa vrsta plesa. Muzika uz koju se igra je divna, a pokreti jako prefinjeni. Za nas kojima je ta istočnjacka kultura ipak previše strana jako je teško uživeti se u to razmišljanje koje trbušni ples zahteva.

Aerobik sam trenirala dok sam živela na Dorćolu, jer sam zajedno sa najboljom drugaricom išla u obližnju teretanu. Nikad nisam trenirala ništa napornije od toga, ali isplatilo se. Aerobik dok god sam trenirala bila sam u sjajnoj kondiciji. Imale smo jako dobrog trenera, dobru muziku i naravno imala sam dobro društvo što mi je bilo od velike pomoći da izdržim svaki trening. Od kad sam se preselila daleko mi je ta teretana i moja partnerka za aerobik.

Folklor sam trenirala oko dve godine u školi "Lola". Treninzi su bili jako naporni, ali su bili i pravo uživanje zbog dobre muzike i društva.