SIMO KOSANOVIĆ 13/2008

o_meni

O MENI

Rođen sam 5.09.1989.god. u Beogradu. Odrastao sam u selu Putinci, raskrsnici Srema(izmedju Rume i Indjije). U istom sam završio i Osnovnu školu "Dositej Obradović", a zatim i Tehničku školu "Mihajlo Pupin" u Indjiji, smer elektrotehničar računara. Obe škole sam završio sa prosekom 5.00 i kao đak generacije.


Još od malena sam pokazao sklonost i ljubav prema raznim aspektima računarstva pa je tako i moje školovanje pratilo moja interesovanja. Nakon završene srednje škole upisujem Matematički fakultet u Beogradu jer sam to video kao najbolju opciju i jedini logičan izbor u mom daljem školovanju.

matf

MATEMATIČKI FAKULTET

Na Matematičkom fakultetu trenutno studiram drugu godinu na smeru informatika. Trenutno sam zainteresovan za programiranje, prvenstveno razvoj aplikacija za web. Takodje nedavno sam se prikljucio timu Matematičkog fakulteta koji radi na razvoju programa QLAB. Nešto više o tome možete saznati ovde.


Još nekoliko korisnih linkova:

Matematički fakultet
Studentski server Alas
Moj seminarski rad iz UVIT-a

stvari koje volim

STVARI KOJE VOLIM :)

 • FILMOVI

  dvocevke matrix gladijator forest gump casablanca autostoperski vodic lajanje na zvezda dezurni krivci once upon a time in america
 • MUZIKA

  guns and roses balasevic enigma marcelo prodigy ekv
 • TV

  csi house poaro alo alo lost prison break
 • OSTALO

  lubenica crvena zvezda
kontakt

KONTAKT