Home page of Nikola Tošić - Toške

O meni

Ja tj. Toške

Pa napokon se setih da napišem nešto ovde... Pa, rođen sam 20. maja 1987 u Aranđelovcu, genijalnom gradu koji obožavam. Blejao ovde u osnovnoj, završio srednju u Mladenovcu - mašinski teh. za kompjutersko konstruisanje. I - evo me sad na matematičkom fakultetu u Beogradu.

Pa verovatno se pitate šta ću ja ovde.. Pa igrao se kao mali sa digitronima, otkad sam kupio svoj prvi računar(u 8.osnovne) se bavim programiranjem, pa eto, nisam mogao da zamislim sebe da studiram bilo šta drugo sem informatike u vreme kada sam upisivao fax.

Nego nauku na stranu, od malena volim rock muziku,(i sve ostalo što je napisano sa pozitivnim duhom) Svidela mi se rečenica koju pročitah kod jedne koleginice na sajtu - "...i nadam se da ću kroz život upoznavati ljude koji su spremni da učine ovaj svet lepšim mestom ". E pa tako nesto je i kod mene, volim kad naučim ljude nešto, ponekad dajem časove iz programiranja, i skroz je super osećaj znati da si naučio nekog nešto, uradio nešto pozitivno. Bavim se amaterski fotografijom, na glavnoj strani postoji link ka galeriji, a neke od fotki možete pogledati i ovde . U slobodno vreme pišem, čitam, programiram, blejim sa društvom. Nekako se zadesilo da sam početkom srednje škole pohađao pesničku školu "Desanka Maksimović", pa sam koju godinu kasnije počeo da pišem i ja.. Ali to nećete videti okačeno na netu :) :) :) Ne čitam poeziju nešto posebno, ali mnogo gotivim jednog čoveka - Žak Prevera. Što se tiče programiranja sourc-ove možete pogledati u odeljku "source", a trenutnu sa kolegama Stankom i Saletom radim na programu za bioinformatiku. Pa da se ne raspisujm ja dalje, ako nekog interesuje bilo šta dalje, može me kontakirati putem mail-a