Dobro došli na ličnu prezentaciju
Dragane Prokić

Ovo sam ja i još neko ;)

Osoba (ženska) na priloženoj fotografiji zove se Dragana Prokić, alias Gaga, Gale, Kiki, "Scarface" ili "Džepna Venera" (ovo poslednje je jedna od sumanutih ideja moje sestre) što se, očigledno, ne vidi iz priloženog ... Ne očekujte da ćete me prepoznati negde na fakultetu, u gradu, noćnom klubu - imam neverovatnu moć transformacije (trenutno sam na primer "slatka mala plavuša" i kao ličim na glumicu iz filma "Lud za Ejmi"?!).

Gornja fotka je snimljena davne 1997. godine negde oko 03h i predstavlja, verovatno, jedinstvenu priliku da se prisetite kako je izgledao KST pre krečenja (upućeno nostalgičarima - ovekovečenu "Akademiju" ne posedujem ;).

Nakon burnog mladalačkog noćnog života koji su prožimale moje srednjoškolske aktivnosti (u XI BGimnaziji), dospela sam na Matematički fakultet, smer Astronomija. Razumljivo, još uvek sam tu (što će reći - studiram veoma lagano i "opušteno").

Ako ikada poželite da mi čestitate rođendan, ili saznate koji sam znak u horoskopu, "izbačena sam u orbitu" 19. 11. 1979. u 12:45 (ako nekog ne mrzi, neka mi odredi podznak i uradi natalnu kartu).

U skorijoj budućnosti, posle junskih rokova, planiram da napravim teleskop, uz malu pomoć moje prijateljice. Ili, možda otputujem na Kanarska ostrva, verovatno da bih skupljala kokosove orahe (šala!). Načula sam da su tamo traženi ljudi sa ovog smera (alternativa je Dominikanska Republika ;)