NOVOSTI UPUTSTVA PREZENTACIJE WEBMAIL FTP

LINKOVI
Studentski server Hypatia
Zadaci i rešenja sa rokova
Besplatne verzije software-a za Windows OS
Apache - CGI Uputstvo
Web statistika
Smer informatika
RSS Feed
WebMail login
username


password


ALAS

Hardware
HP ProLiant DL380p Gen8
CPU:6 x Intel® Xseon® E5-26400 @ 2.50GHz
RAM: 64 GB DDR3 @ 1333
HDD: 2 x 1TB @ RAID1; 2 x 1TB @ RAID1; 1 x 1TB @ RAID0

OS
VMware ESXi 5.5.0

Server
alas.matf.bg.ac.rs
IP:147.91.64.2
RAM: 32 GB
HDD: 800 GB

OS
Linux kernel 3.10.17, Slackware 14

 

USAID Projekat za razvoj konkurentnosti /Booz Allen Hamilton/

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i USAID Projekat za razvoj konkurentnosti /Booz Allen Hamilton/ pozivaju studente završnih godina, apsolvente i diplomce koji odlično govore engleski jezik i razumeju se u Informacione tehnologije da se prijave za praksu u IT sektoru.
Detalji

Pripravnički staž na poziciji IT administratora u Rudnap Group AD Beograd

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Rudnap Group AD Beograd pozivaju apsolvente i diplomce da se prijave za pripravnički staž na poziciji IT administrator.
Detalji

Software Developer/Database developer/Database tester

For over nine years, Solutions for Human Capital has helped start-ups and established companies to harness their ideas and bring their products to market successfully. We achieve this by supplying our customers with human capital, professionals that have application specific knowledge and experience. We are looking for a highly skilled and self motivated students/undergraduates for 2010 Summer Internship in our Belgrade branch office in position:

Software Developer/Database developer/Database tester

Applicants should have... details

Administracija web sajta Vazduhoplovnog saveza Srbije

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina i apsolvente da se prijave za praksu u Vazduhoplovnom savezu Srbije
Detaljnije...

Praksa u Nacionalnoj Tempus kancelariji (Fond univerziteta Tempus)

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završne godine i apsolvente da se prijave za praksu u Nacionalnoj Tempus kancelariji (Fond univerziteta Tempus)

Traže se dva praktikanta: Saradnik/ca na programima Tempus i Erasmus Mundus

Pripravnička praksa u sektoru prodaje IT rešenja u kompaniji S&T Serbia

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završne godine studija i diplomce Matematičkog fakulteta, ETF-a i FON-a Univerziteta u Beogradu da se prijave za praksu u kompaniji S&T Serbia

Pripravnička praksa u sektoru prodaje IT rešenja

Praksa u IT sektoru

USAID Projekat za razvoj konkurentnosti "e;Booz Allen Hamilton"e; u saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završih godina, apsolvente i diplomce koji odlično govore engleski jezik i razumeju se u Informacione tehnologije da se prijave za praksu u IT sektoru

Detaljnije

IAESTE Konkurs za stručnu praksu u inostranstvu za 2010. godinu

Raspisan je IAESTE konkurs za stručnu praksu, usavršavanje i školovanje u inostranstvu u toku 2010. godine. Više detalja, odnosno uslove konkursa i on-line prijavu možete pronaći na sajtu: www.iaeste.ac.rs/konkurs . Konkurs traje do 12.12.2009. godine.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva te da se prijaviš za praksu u SMART KOLEKTIVU!

Tokom četvoromesečne prakse u SMart Kolektivu, asistent/asistentkinja na CSR programu će imati priliku da učestvuje u svim fazama planiranja i sprovođenja projekata, organizaciji konferencija i drugih edukativnih događaja, kao i u komunikaciji sa kompanijama, donatorima i organizacijama civilnog dru<9A>tva.

Detaljnije...

Posao u kompaniji Philip Morris International

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i ConsulTeam pozivaju apsolvente i diplomce da se prijave za poziciju " Merchandiser " u ko mpaniji " Philip Morris International " . Detalji ovde

Postani deo Berlitz tima

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva te da se prijaviš na program prakse za studente koji organizuje Berlitz škola stranih jezika

Detaljnije

Centar za razvoj ljudskih resursa i menadžment MNG Centar d.o.o. traži praktikante za rad na projektima

Cilj radne prakse je radna orijentacija i sticanje i razvoj tzv. generičkih poslovnih veština koje su potrebne da biste efikasno obavljali posao. Studenti koji budu obavljali praksu biće uključeni u različite projekte MNG Centra.

Detalje možete pogledati ovde

Ko se može prijaviti? Studenti završnih godina, apsloventi i diplomci Univerziteta u Beogradu: Tehničkih fakulteta (posebno IT usmerenje), Ekonomskog fakulteta,Fakulteta organizacionih nauka i Filozofskog fakulteta.

Način prijave? Pošaljite CV i kratko motivaciono pismo na temu šta očekujete od prakse na e-mail adresu: praksa@mngcentar.com, a u cc maila: timczrk@razvojkarijere.bg.ac.rs

ISKORISTITE ŠANSU - POSTANITE STUDENT NA PRAKSI U KONSULTANTSKOJ KUĆI BOVAN CONSULTING!

Učite kod nas

Ako ste talentovani, energični i ambiciozni mladi ljudi, konsultantska kuća Bovan Consulting je pravo mesto, gde možete neprestano da učite, naporno radite, pokažete inicijativu, učestvujete u kreativnom radu i uživate u zajedničkom uspehu. Praksa u Bovan Consultingu omogućava studentima da akademsko poznavanje menadžmenta, marketinga i drugih menadžment disciplina primene u realnim situacijama obavljajući praktičnu obuku.

Način rada:
Bovan Consulting je jedinstvena konsultantska kuća po tome što putem stalne inicijative i inovativnih rešenja donosi strateške odluke i spremna je da preuzima odgovornost za rezultate.

Segmenti rada:
- strategija poslovanja i menadžment konsaltinga, - pravnog i političkog savetovanja, ostvarivanja interesa i povezivanja, - upravljanja reputacijom, - strateškog komuniciranja.

Uđite u čarobni svet komunikacija, naučite kako se stvara strategija komuniciranja, kako plasirati vest u medije, o motivaciji zaposlenih i važnosti internog komuniciranja. Neki od studenata koji su bili na praksi učestvovali su u organizaciji i realizaciji konferencija za štampu, naučili su kako se radi press clipping, šta je to CSR i na koji način velike kompanije upravljaju svojom reputacijom. Prisustvujte sastancima i brifinzima. Razvijajte svoju kreativnost osmišljavajući vizuelni identitet kompanija. Iskoristite priliku da prisustvujete treninzima i seminarima, koje organizuje Bovan Consulting u okviru specijalističke edukacije pojedinaca, institucija i korporacija.

Trajanje prakse i neophodne veštine:
Koliko ćete brzo napredovati zavisi samo od vaših ličnih sposobnosti i ambicija. Postoji više varijanti trajanja obuke: 2(rad u kancelariji na projektima), 4(rad u kancelariji i sastanci sa klijentima na projektima) ili 6(status projekt asistenta ) meseci, a program je aktuelan tokom 12 meseci. Nakon završene prakse svi polaznici dobijaju preporuku Bovan Consulting. Da biste bili deo Bovan Consulting tima neophodno vam je aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računaru, dobra volja i pozitivan stav.

Pošaljite CV i motivaciono pismo na e-mail: consulting@bovan.eu U cc maila: saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs


Design by webmaster@alas.matf.bg.ac.rs